ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΥΧΝΑ

African Mango

ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΤΟ AFRICAN MANGO ΤΟ ΧΑΣΙΜΟ ΤΩΝ ΠΕΡΡΙΤΩΝ ΚΙΛΩΝ;

Τα συστατικά του African Mango είναι πολύ ωφέλιμα για την ορμονική λειτουργία. Οι επιβλαβείς τοξίνες αποβάλλονται από το σώμα, ενώ μειώνεται και η χοληστερόλη. Μειώνεται επίσης η όρεξη και κατά συνέπεια καίγεται το λίπος και σταματά η διαδικασία παραγωγής του. Χάρη στο εκχύλισμα από πολύτιμους σπόρους (Irvingia Gabonensis) το African Mango βοηθά στο αποτελεσματικό χάσιμο των περιττών κιλών και την ικανοποίηση από το όμορφο και λεπτό σώμα. African Mango σημαίνει χιλιάδες ικανοποιημένοι καταναλωτές σε όλο τον κόσμο και αποτελεσματικότητα επιβεβαιωμένη από τους επιστήμονες.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΤΟΥ AFRICAN MANGO;

Το συμπλήρωμα African Mango δημιουργήθηκε με βάση το πλούσιο σε βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία αφρικανικό μάνγκο. Η αξία του φρούτου είναι γνωστή σε ολόκληρο τον κόσμο και χρησιμοποιείται για τη θεραπεία πολλών παθήσεων. Το αφρικανικό μάνγκο από τα τροπικά δάση της Νότιας Αφρικής είναι πλούσιο σε σπόρους που ονομάζονται «ξηροί καρποί Dikk». Το πιο πολύτιμο συστατικό του συμπληρώματος είναι το εκχύλισμα από σπόρους αφρικάνικου μάνγκο - Irvingia Gabonensis. Αυτό το πολύτιμο συστατικό επιταχύνει την καύση του λίπους και ενισχύει σημαντικά την ορμονική λειτουργία του σώματος μας. Το African Mango περιέχει επίσης μεγάλες ποσότητες πολύτιμων ινών, που βοηθούν αποτελεσματικά στην πέψη.

ΠΩΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΤΟ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ AFRICAN MANGO;

Πάρτε 1-2 κάψουλες κατά τη διάρκεια του γεύματος.

ΕΙΝΑΙ ΤΟ AFRICAN MANGO ΑΣΦΑΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΟΥ;

Το African Mango είναι απολύτως ασφαλές και δεν περιέχει επιβλαβείς ουσίες για την υγεία. Αναπτυγμένο με βάση φυσικά συστατικά, δεν έχει παρενέργειες και είναι εύκολο στη χρήση.

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΡΑΤΑ ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΟΣ;

Ήδη μετά τις πρώτες εβδομάδες χρήσης του African Mango θα παρατηρήσετε μείωση του σωματικού βάρους και βελτίωση της διάθεσης. Για καλύτερα αποτελέσματα πρέπει να αυξήσετε ταυτόχρονα τη σωματική σας δραστηριότητα και να κάνετε σωστή διατροφή.

ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΤΟ AFRICAN MANGO ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΛΙΠΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΚΟΙΛΙΑΣ;

Ναι. Το African Mango είναι ένα μοναδικό παρασκεύασμα που βελτιώνει το μεταβολισμό και βοηθά να απαλλαγούμε από το λίπος στην κοιλιά. Το εκχύλισμα από σπόρους αφρικάνικου μάνγκο επιταχύνει αποτελεσματικά και βελτιώνει την καύση του λίπους.

ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΕΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ AFRICAN MANGO ΜΕ ΔΟΚΙΜΕΣ;

Το 2005 στο Πανεπιστήμιο του Yaounde στο Καμερούν έχει γίνει μία έρευνα για να εξετάσει τα αποτελέσματα της Irvingia Gabonensis στην απώλεια βάρους. Μετά από 4 εβδομάδες δοκιμών το βάρος των ατόμων που λάμβαναν εκχύλισμα αφρικανικού μάνγκο μειώθηκε κατά 5,26%! Έτσι, η αποτελεσματικότητα του African Mango έχει αποδειχθεί με κλινικές δοκιμές.

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΜΠΟΡΕΊΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΤΕ;

Για να παραγγείλετε, επιλέξτε τον αριθμό τεμαχίων, τη μέθοδο αποστολής, τον τρόπο πληρωμής και συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας. Παραγγελίες μπορείτε να κάνετε εδώ.

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ;

Η αποστολή των προϊόντων πραγματοποιείται εντός 24 ωρών από την παραγγελία. Ο χρόνος που είναι απαραίτητος για να φτάσει στον πελάτη είναι από 2 έως 10 ημέρες (μπορεί να διαρκέσει περισσότερο στις διεθνείς αποστολές). Οι παραδόσεις με εταιρείες ταχυμεταφορών πραγματοποιούνται μετά από 1-2 ημέρες. Σεβόμαστε τη διακριτικότητα των πελατών μας - τα πακέτα είναι συσκευασμένα με τέτοιο τρόπο που κανείς εκτός από εσάς δεν θα γνωρίζει τι είναι μέσα.

ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ;

Ναι. Έχουμε παραγγελίες από την Ευρώπη, τη Βόρεια Αμερική και την Ασία.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ;

Οι ταχυδρομικές αποστολές με προτεραιότητα μέσω του πολωνικού ταχυδρομείου εξυπηρετούνται δωρεάν. Οι παραδόσεις με εταιρείες ταχυμεταφορών κοστίζουν 30 PLN.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ;

Η παραγγελία μπορεί να πληρωθεί με τραπεζικό έμβασμα, ηλεκτρονικό έμβασμα, κάρτα πληρωμής, PayPal ή με αντικαταβολή.

ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΟΥ ΑΣΦΑΛΗ;

Ναι. Για την ασφάλεια των ηλεκτρονικών συναλλαγών υπεύθυνη είναι η εταιρεία DotPay (ηλεκτρονικές μεταφορές) και το PayPal (κάρτες πληρωμών).